6 Mayıs 2017 Cumartesi

unlu duvar ressamlari

ÜNLÜ DUVAR RESSAMLARI 
Resim siparişi telefon :0535 260 74 79  İsmail bey. 
Türkiye'deki ünlü duvar ressamları arasında bir resim ustası İsmail Kılınç.
Deniz manzaralı duvar resimleri .

"1971 Gaziantep’te doğdu. İlköğretimini Gaziantep’te tamamlayamadan ailesi ile Adana’ya göç etti ve ilköğretimini burada tamamladı.Ortaöğretimine babasının vefatı üzerine bir yıl ara verdi.12 Eylül ihtilalinden sonra ailece İstanbul’a göç etti ve orta, lise öğretimini İstanbul Yedikule Lisesi’nde tamamladı.Babasının yağlıboya resimleri çalışmasından feyz alarak resim çalışmalarını sürdürdü.
RESSAM İSMAİL KILINÇ
Türkiye ve İstanbul genelinde lise yıllarındaki resim çalışmalarından aldığı birincilikler, resme olan ilgisini artırdı.uzun yıllar ressam İlhan Kılınç ile aynı atölyelerde resim çalışmalarına devam etti.İlk sergisini 1994 yılında Büyükçekmece Hoş Seda Cafe’de açtı.İkinci kişisel sergisini 2000 yılında Edirne Kırkpınar güreş şenliklerinde açtı.Uğur Antik ve çeşitli müzayede şirketlerinde çalışmalarını mezatlara koydu.

RESSAM İSMAİL KILINÇ ESERLERİ

istanbul üniversitesi eczacılık fakültesi 80x120 keçecizade fuat paşa portresi,italya dolomiten rainer messner portresi,rainer museum.istanbul üsküdar hakimiyeti milliye caddesi gülfem hatun camii duvarı 12mt x 9mt nilüfer tarlası yağlıboya.Şuanda da çalışmalarına istanbul kadıköy'de atölyesinde devam etmektedir."

ÜCRETLİ PARAYLA DUVARA RESİM YAPANLAR .

PARAYLA DUVARA RESİM YAPANLAR İSTANBUL .
SİPARİŞ DUVARA RESİM YAPANLAR .

1 yorum: